Team Bear Cave. Topp kompetanse samlet på et sted.

Generic placeholder image

Raymond Bryne - Daglig leder

Raymond er sertifisert Periodization - Personal Training Specialist gjennom Tudor Bompa Institute. Han har trener utallige PT kunder, og med sine mange års erfaring med styrketrening kan han triksene som får deg i toppform. Ellers er han fungerende daglig leder på treningssenteret, skulle du lure på noe er dette mannen å spørre.

Generic placeholder image

Fred Koch - Personlig Trener

Fred har en mannsalders erfaring fra treningsindustrien. Han er tidligere internasjonal direktør for Tudor Bompa Institute, og selv sertifisert som Periodization - Strength and Conditioning Expert og Junior Athletes Training Specialist. Han er tidligere trener av verdens største olympiske vinterutøver Ole Einar Bjørndalen, styrketrener for det norske skiskytterlandslaget både for damer og herrer. Han har treningsartikler for Ironman Magazine USA, bidratt med å skrive Navy Seals Fitness Manual, fysisk trener for Våg Vipers og mye mer.

Generic placeholder image

Aleksander Langåker - Fagansvarlig for Personlig Trening

Aleksander har en bachelorgrad i idrett med fordypning i ernæring fra UiA. Sertifisert Periodization - Strength and Conditioning Expert og Junior Athletes Training Specialist gjennom Tudor Bompa Institute, og har tidligere gjesteforelest og veiledet PT-studenter ved fitnesstudiet UiA. Med spesialitet innen periodisering og styrketrening innehar han all kompetansen som skal til slik at du kan nå dine mål. Han har fokus på at du skal lære deg å trene selvstendig og trygt over tid. Med denne filosofien skal du kunne bli bevisst på din egen trening, og hva som skal til slik at du kan nå dine mål.